Anbefaling af Bagetid.dk

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Bagetid.dk

Helt tilbage i Januar 2014 skrev jeg en anbefaling her på bloggen af Bagetid.dk. Den anbefaling vil jeg meget gerne opdatere, da blogindlæggets links og information er forældet.
Siden ca. 2014 har jeg gjort brug af Bagetid.dk’s webshops fordi de simpelthen har alt hvad mit bagerhjerte begærer! Jeg elsker at man kan bestille (næsten) alt hvad man har brug for, det samme sted.
Det er jo både nemt og billigt at gøre det på den måde.
Det er en dejlig stor webshop, der har de fleste bage-ting og i fremtiden får de også lækre ting og sager til det salte køkken.
De har hurtig leveringstid (1-2 hverdage) og fragten koster blot 39 kr – hvis man køber for over 500 kr. er den naturligvis gratis.
Derudover er deres kundeservice rigtig flinke og man modtager altid hurtigt svar på de henvendelser man nu måtte have.

En ting jeg elsker ved deres hjemmeside er, at de har et punkt der hedder ”Anledninger” og “Farver”. Det gør det meget nemt og overskueligt at købe lige præcis de ting, man skal bruge og som passer til anledningen/temaet.

Produkter jeg anbefaler:
Callebaut chokolade – En af mine absolutte yndlings chokolade-mærker. Det kan altså virkelig anbefales hvis man gerne vil lave de lækreste kager og desserter med chokolade.

Frysetørret frugt – Jeg elsker at bruge “naturlige” produkter som pynt på mine kager og desserter. De har et super fint udvalg i forhold til de fleste webshops, som egentlig kun tilbyder frysetørret hindbær. Her kan man få lidt forskellige ting.

Muffinsforme – Dem kan man aldrig få for mange af! De har rigtig mange forskellige i fine farver og størrelser.

Konditor folie/kage plast – Dette er altså et must til når man laver lagkager! Det giver det flotteste finish på din kage, når den står helt skarpt.

Silikomart halvkugle forme– Brug dem til evt. at lave små moussekugler som pynt på en lagkage, eller lav en lækker lille portionsanrettet mousse-kage, som du evt. kan glaze.

Her til sidst vil jeg opfordre jer til selv at gå ind og kigge på deres hjemmeside, der er nemlig MANGE flere ting end dem jeg har nævnt her. Om man er professionel eller skabsbager – der er noget for alle bageglade mennesker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.