Anmeldelse af Kenwood Chef XL Elite røremaskine

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Kenwood

Jeg har været så heldig at få lov at teste denne Kenwood Chef XL Elite røremaskine. Og jeg er allerede fan!

Jeg har bl.a. fået bagt en masse forskellige boller, pizzabunde og pisket marengs med den. Den klarede det hele super flot!

Fordele ved Kenwood Chef XL Elite

  • 1400W – en kraftig motor der uden problemer kan ælte en god portion dej
  • Den har en skålstørrelse på 6,7 liter
  • Du har mulighed for at tilkøbe mere end 20 stykker tilbehør til maskinen
  • Den ryster og hopper ikke, men står stabilt fast på bordet
  • Skål, dejkrog, k-spade og piskeris kan rengøres i opvaskemaskine (WIN!!)
  • Der er 10 års garanti på motoren
  • Mulighed for helt langsom og meget hurtig hastighed
  • Sprøjteværn som nemt kan tages af og rengøres

Min oplevelse

Det første jeg bagte med min nye maskine var bløde og lækre chokoladeboller. Jeg nyder virkelig at lave gærdeje, når jeg har en røremaskine, som kan hjælpe mig med at ælte dejen helt smidig og glat. Så får man altså bare det bedste resultat. Og jeg skal love for at chokoladebollerne blev gode! De er blev bare SÅ bløde og luftige – Find opskriften HER

For mig er en røremaskine et kæmpe MUST HAVE i mit køkken. For at lave den perfekte, mest smidige og luftige dej, så er er røremaskinen din bedste ven. For ikke at tale om når der skal piskes en sej marengs – så er røremaskinen igen uundværlig! Min tidligere røremaskine var en del mindre og havde svært ved blot at ælte en portion dej der gav 12-15 boller. Den kunne sagtens klare det, men man kunne godt høre, at den var på overarbejde. Derfor er jeg så lykkelig for endelig at have en røremaskine med kræfter, som kan holde i mange år!

Til slut vil jeg KLART anbefale denne røremaskine. Der er så mange fordele ved den og jeg glæder mig til at bage en hel masse med den fremadrettet!

Den eneste “ulempe” jeg lige kan komme i tanke om ved den er at den larmer lidt – dog ikke mere end så mange andre røremaskiner, men den er altså ikke lydløs. Det er dog noget som jeg SAGTENS kan se igennem fingre med når denne maskine har en så lang liste af fordele!

På min Instagram side kan en af mine heldige følgere vinde et eksemplar af denne røremaskine! Hop ind og deltag 😊

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.