En super syndig brownie med den lækreste, bløde karamel. Denne opskrift vil med garanti tilfredsstille dine cravings!
Server den sammen med is og friske bær.
Brownie:
150 g mørk chokolade
150 g smør
50 g sukker
125 g hvedemel
1/2 tsk havsalt
3 æg
1 dåse dulche de leche (kan bl.a. købes i Meny)
Ca. 40 g salted caramel crispearls
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen sammen med smør.
Kom smør-chokolade blandingen i en skål og tilsæt sukker.
Tilsæt mel og havsalt til chokoladeblandingen og rør til det hele er ensartet.
Rør til sidst æggene i dejen.
Kom halvdelen af browniedejen i formen (ca. 20×20 cm).
Læg ca. 8 små spsk dulche de leche godt fordelt ovenpå dejen og drys med crispearls.
Kom derefter den resterende browniedej på toppen og fordel det.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 20 minutter.
Skriv et svar