• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Lagkager
    • Tærter
    • Juleopskrifter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager og lign.
    • Anbefalinger

Brownies

9. juni 2014 by metteskutter 1 Comment

20140608-232741-84461875.jpg

Jeg har hermed fået mig en ny yndlingsopskrift på brownies! Denne er helt fantastisk. Den er præcis som en brownie skal være og havsalten gør, at alt det søde får et svagt modspil.
Herhjemme forsvandt den på 0,5 og jeg glæder mig allerede til jeg skal bage den igen!
Prikken over i’et ville være at servere lidt is til dit stykke brownie. Jeg valgte at servere is med fersken og vanilje til, for at få lidt frisked til min brownie, men stort set alt is kan bruges!

Opskriften giver ca. 12 stk. brownies

Dej:
150 g smør
125 g chokolade
2 spsk kakaopulver
160 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk havsalt

Fremgangsmåde:
Hak chokoladen groft og kom den i et vandbad sammen med smør. Lad det langsomt smelte sammen mens der røres i det en gang i mellem. Når det hele er smeltet. Kommes det over i en skål. Hæld sukker i og rør indtil det er opløst.

Bland mel, havsalt, kakaopulver og bagepulver i en anden skål.
Hæld melblandingen i chokoladeblandingen og rør til det hele er ensartet. Rør æggene i dejen til sidst. Hæld dejen i en form på ca. 25×25 cm beklædt med bagepapir.

Bag kagen ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Desserter, Skærekager Tagged With: brownies, brownies med havsalt, verdens bedste brownies

Previous Post: « Kiksekage med appelsin
Next Post: Chokoladeroulade med friske jordbær »

Reader Interactions

Comments

  1. specialized kids bikes

    8. juli 2014 at 12:14

    Having read this I thought it was really informative.
    I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together.
    I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments.
    But so what, it was still worth it!

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Moussekage a la gammeldags æblekage
    Moussekage a la gammeldags æblekage
  • 3 opskrifter: Portionsanrettede nytårsdesserter
    3 opskrifter: Portionsanrettede nytårsdesserter
  • Gateau Marcel / fransk chokoladekage
    Gateau Marcel / fransk chokoladekage
  • Jule cheesecake med appelsin og kanel
    Jule cheesecake med appelsin og kanel
  • Flødeboller med karamel og ristede hasselnødder
    Flødeboller med karamel og ristede hasselnødder

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2019 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme