Brownies med Blond Dulcey

FullSizeRender
FullSizeRender-4
Her får I, efter min mening, den bedste brownie! Den bliver bare super svampet og fyldt med lækker chokoladesmag og ikke mindst et kærligt strejf af den fantastiske Blonde Dulchey chokolade!

Den er altså bare utroligt lækker og giver brownien lidt ekstra karakteristisk smag!
Enjoy! 🙂

Ingredienser:
100 g mørk chokolade
100 g smør
20 g kakaopulver
3 æg
1/3 tsk salt
110 g sukker
110 g mel
35 g Valrhona Blond Dulcey

Fremgangsmåde:
Smelt den mørke chokolade og smørret sammen over vandbad.
Lad den køle en smule.
Tilsæt herefter kakaopulver.
Herefter tilsættes æggene et ad gangen. Rør indtil massen er ensartet og glat.
Til sidst tilsættes salt, sukker og mel. Rør kun indtil dejen er ensartet.

Hak den blonde Dulcey groft. Put din dej i en springform (19 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Drys de grofthakkede blonde Dulchey ovenpå din brownie.
Bag dine brownies ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.
Lad kagen køle af ved stuetemperatur.

5 thoughts on “Brownies med Blond Dulcey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *