Cheesecake med friske hindbær

Små og søde portionsanrettede desserter er noget jeg elsker! Det giver indtryk af, at man har gjort sig umage med hver enkel dessert til hver enkelt gæst. Disse cheesecake i glas med friske hindbær på toppen er både nemme og simple at lave. Og jeg er meget tilbøjelig til at sige, at dette er den bedste cheesecake nogensinde 😋

Opskriften giver ca. 6 glas.

Bund:
5 digestive kiks
30 g smeltet smør

Ostecreme:
3 blade husblas
150 g flødeost (ikke light!)
2 spsk sukker
1/2 vaniljestang
2 pasteuriserede æggeblommer
2 pasteuriserede æggehvider
1,5 dl fløde

Pynt:
Friske hindbær
Evt. guldstøv

Put kiksene i en pose og knus dem til helt fine krummer. 

Smelt smørret og bland det derefter med de knuste kiks.

Fordel blandingen i små glas og sæt dem på køl. 

Start med at ligge husblassen i koldt vand og lad det ligge til du skal bruge det.
I en skål piskes cream cheese, sukker, vanilje og æggeblommer sammen.

I en anden skål piskes fløden til flødeskum og stilles til side. 

I en tredje skål piskes æggehviderne stive og stilles til side.

Husblassen smeltes over vandbad/i en gryde. Lad den derefter køle lidt af og hæld den derefter i skålen med cream cheese blandingen. Herefter skal processen gå hurtigt!

Først vendes æggehviderne forsigtigt i cream cheese blandingen og derefter skal flødeskummet vendes forsigtigt deri.

Hæld nu den færdige cream cheese blanding ovenpå kiksebunden i dine glas og stil den på køl til den er stivnet.

Pynt til sidst med friske hindbær og evt. guldstøv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *