• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Chokolade-peanut butter cookies

11. maj 2014 by metteskutter 2 Comments

20140510-190813.jpg

Denne opskrift giver ca. 40-45 cookies

Chokolade dej:
115 g smør (stuetempereret)
100 g sukker
90 g brun farin
1 æg
100 g mel
60 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 spsk mælk
50 g hakket chokolade

Peanutbutter dej:
115 g smør (stuetempereret)
100 g farin
55 g sukker
1 æg
120 g peanutbutter
1/2 tsk bagepulver
140 g mel
1/4 tsk salt
50 g hakket chokolade

Fremgangsmåde
Chokolade dej:
Pisk smør, sukker og brun farin sammen til det er let og luftigt. Tilføj ægget og pisk indtil det er godt blandet. Tilsæt også mælken her.

I en ny skål blandes mel, kakao pulver, bagepulver og salt. Hæld de tørre ingredienser i de våde lidt efter lidt, mens der piskes på laveste hastighed.

Peanutbutter dej:
Pisk smør, brun farin og sukker sammen til det er let og luftigt. Tilsæt også peanutbutter og æg. Tilføj herefter bagepulver, salt og mel lidt efter lidt.

Put begge deje i en pose hver og put dem i køleskabet i 1 1/2 time eller i fryseren i 30 minutter.

Sæt ovnen på 175 grader.

Lav 2 lige store kugler af chokoladedejen og af peanutbutterdejen. Sæt dem sammen og pres dem flade på din bageplade. Drys det hakkede chokoade på til sidst og pres det lidt ned i dine cookies.

Bag dine cookies i 11-12 minutter

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Småkager Tagged With: chokolade og peanutbutter, cookies

Previous Post: « Hjemmelavet citron gelato
Next Post: Crepes med kanelæbler og vanilje cream cheese »

Reader Interactions

Comments

  1. Louise petersen

    13. juni 2014 at 17:40

    2 gange smør i peanutdejen ? mon ikke det skulle være sukker eller ? ser lækre ud !

    Svar
    • metteskutter

      13. juni 2014 at 17:41

      Du har helt ret – mange tak for rettelsen 🙂

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme