Cookie dough cheesecake bars

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ee8/60658886/files/2014/12/img_1240.jpg

I går kunne jeg ikke styre mine cravings og det resulterede i, at jeg havde lyst til alt på en gang! Det resulterede i disse cookie dough cheesecake bars, som består af en kiksebund, cheesecake-fyld i midten og øverst cookie dough med chokolade og hasselnødder.
– og jeg kan fortælle jer, at de i hvert fald tilfredsstillede mine cravings og mere til! 🙂

Kiksebund:
170 g digestive kiks
7 spsk smeltet smør

Find en firkantet bradepande (ca. 20×20 cm) og for bunden med et stykke bagepapir og spray siderne med lidt bagespray.

Knus digestivekiksene til fine krummer i en minihakker. Derefter hældes de i en skål sammen med smør. Mix det godt sammen. Pres det ned i bunden af bradepanden. Brug gerne bunden af et glas til at få det godt presset ned!

Sæt bradepanden på køl mens de 2 andre elementer laves.

Cookie dough fyld:
5 spsk smør (stuetemperatur)
65 g brun farin
3 spsk sukker
1/4 tsk salt
1/2 tsk vanilje ekstrakt
85 g mel
100 g chokolade
20 g hakkede hasselnødder

I en skål piskes smør, brun farin, sukker, salt og vanilje ekstrakt indtil konsistensen er glat og homogen (pisk i ca. 1 minut)
Melet tilsættes mens der piskes på laveste hastighed. Pisk kun netop til dejen er ensartet. (Bliver dejen ikke sammenhængende tilsættes lidt mere smør)
Hak chokoladen og hasselnødderne og vend dem med i dejen.
Sæt cookie dough’en til side.

Cheesecake-fyld:
200 g Philadelphia (ikke light)
45 g sukker
1 æg
1/2 tsk vanilje ekstrakt

I en skål piskes Philadelphia og sukker sammen indtil konsistensen er glat og homogen. Ægget og vaniljeekstrakt piskes med på laveste hastighed indtil massen er ensartet.

Opbygning:
Tag din bradepande med kiksebunden ud. Fordel “cheesecake-fyldet” ovenpå kiksebunden. Brug en paletkniv til at fordele det ligeligt. Herefter fordeles din cookie dough øverst. Flad det ud i hænderne først og vær forsigtig når du putter det oven på cheeskecake-fyldet

Bag den i ovnen ved 165 grader i ca. 35-40 minutter. Cookie dough’en buler lidt op og ser mere “tør” ud når den er færdig.

Lad den køle af i køleskabet til den er gennemkold. Frigør den derefter fra bradepanden og skær den ud i små firkanter.
Barerne opbevares i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.