• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Créme brûlée med hvid chokolade og friske bær

15. februar 2019 by metteskutter Leave a Comment

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Le Creuset

Efter Le Creuset lancerede deres nye Signature tallerkenserie i de smukkeste farver, måtte jeg bare have fat i dem! Jeg er vild med designet, farverne og at det er stentøj.
Hvis I gerne vil se mere til Le Creuset’s nye  Signature tallerkenserie, så klik HER
Her har jeg lavet en lækker créme brûlée med hvid chokolade og friske bær som virkelig smager himmelsk! Jeg kan kun anbefale denne lækre og ikke mindst NEMME dessert! Man kan jo med fordel lave desserten dagen før.

Opskriften svarer til ca. 5-6 serveringer

Créme brûlée med hvid chokolade:
4 dl fløde
2 dl mælk
120 g hvid chokolade
4 æggeblommer
60 g sukker
1/2 vaniljestang

Fremgangsmåde
Kom fløde og mælk i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Tilsæt den hvide chokolade og rør forsigtigt til den er smeltet sammen med fløden. Fjern det fra varmen og lad det køle lidt af.
I en skål piskes æggeblommer, sukker og vaniljesukker godt sammen til det er lyst og luftigt.
Pisk den lillerfingervarme fløde-blanding sammen med æggesnapsen lidt efter lidt og hæld den til sidst gennem en sigte.
Fordel cremen i 4 små ovnfaste skål.
Placer dem i en et ovnfast fad og hæld kogene vand i, så det dækker 2/3 af de små forme.

Bag cremen i ca. 30-40 minutter ved 150 grader indtil midten af cremen bruleen kun “blævrer” en lille smule.
Når de er bagt færdigt fjernes de forsigtigt fra vandbadet. Lad dem køle lidt af ved stuetemperatur og sæt dem derefter på køl natten over.

Pynt:
Lige inden servering drysses et tyndt lag sukker på, som brændes med en gasbrænder.
Pynt desserten med friske bær, skovsyre og sølv chokoladekugler.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Desserter Tagged With: créme brûlée, creme brulee med bær, creme brulee med hvid chokolade, vanilje creme brulee

Previous Post: « Fyldte Ruby chokolader med hindbærtrøffel
Next Post: Æblecupcakes med karamelfrosting og karamelpopcorn »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme