Crepes med kanelæbler og vanilje cream cheese

20140512-134230.jpg

Denne opskrift giver ca. 5 portioner

Kanelæbler:
3 æbler
3 spsk brun farin
1 tsk kanel

Skær dine æbler i tern og put dem i en skål. Tilføj brun farin og kanel. Vend det godt sammen.

(Lad æblerne stå og lav nu dine pandekager)

Inden servering varmes æblerne i mikroovnen i omkring 20 sekunder

Crepes (10 stk):
4 dl vand
150 g mel
4 æg
2 spsk vegetabilsk olie
1 tsk bagepulver
4 spsk sukker

Pisk alle ingredienserne indtil der ikke er flere klumper i dejen.

Varm din pande godt op og spray den med bagespray eller put en klat smør på.
Bag dine pandekager.

Vanilje cream cheese:
4 spsk Philadelphia
1 tsk vaniljesukker

Rør det godt sammen med en ske

Samling:
Smør et forholdsvis tyndt lag vanilje cream cheese på hver pandekage.
Herefter puttes 2-3 spsk kanelæbler på hver pandekage.
Fold dem og de er klar til servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *