• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

De bedste müslibarer med karamel og mælkechokolade

19. februar 2020 by metteskutter Leave a Comment


Her får I min version af de allerbedste og lækreste müslibarer! I kan selvfølgelig udskifte både nødder, kerner og tørret frugt med de varianter i bedst kan lide, eller hvad I lige har liggende i skuffen.

Hjemmelavet karamel:
80 g sukker
80 g glukosesirup
100 g fløde

Fremgangsmåde:
Kom sukker, glukosesirup og fløde i en gryde og kog det op til 115 grader. Sæt karamellen til side og lad den køle af, mens du forbereder nødde-og kerneblandingen.

Nødder og kerner:
100 g solsikkekerner
120 g hakkede mandler
120 g usaltede pistacienødder
100 g hakkede marcona mandler
100 g havregryn
50 g kokosflager

Fremgangsmåde:
Fordel nødde- og kerneblandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i ovnen ved 165 grader i 12 minutter.

Tørret frugt:
185 g tørret papaya
120 g tørrede kirsebær

Samling:
Hjemmelavet karamel
100 g kokosolie
Ristet nødde- og kerneblanding
Tørret frugt
Mælkechokolade, temperet

Fremgangsmåde:
Kom kokosolie i karamellen og smelt det sammen ved svag varme.
Tilsæt derefter den tørrede frugt.
Herefter tilsættes den ristede nødde-og kerneblanding. Bland det godt sammen, så massen bliver ensartet.
Fordel massen i en passende form beklædt med bagepapir og sæt den på køl i ca. 4 timer før den skæres ud og dyppes i mælkechokolade.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Diverse Tagged With: de bedste müslibarer, hjemmelavede müslibarer, müslibar med chokolade, müslibar opskrift, sunde müslibarer

Previous Post: « Hjemmelavede flødeboller med rabarber, pistacie og Ruby chokolade
Next Post: Choux au craquelin med cheesecake- og hindbærfyld »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Havregrynskager med appelsin smørcreme
    Havregrynskager med appelsin smørcreme
  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Den bedste tunmousse
    Den bedste tunmousse

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme