De bedste pebernødder

December nærmer sig og det bliver efterhånden mere og mere acceptabelt, at begynde på alt julens bagværk.
I får her min yndlings opskrift på pebernødder!
De er super sprøde og har den dejligste smag af alle julens krydderier.
Disse pebernødder er både nemme og hurtige at lave.
God fornøjelse 😊

Denne opskrift giver ca. 3 pladefulde pebernødder

Ingredienser
125 g smør
125 g sukker
1 brev pebernøddekrydderi
1/2 dl piskefløde
250 g mel

Fremgangsmåde
Smør og sukker piskes sammen med en elpisker, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes i (laveste hastighed i starten). Bland krydderiblandingen med melet og rør det i dejen, til dejen er nogenlunde fast. Ælt dejen sammen med hænderne. Tril dejen ud i pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger. Skær dem i små stykker (ca. 1 cm.) lange og tryk dem let sammen i toppen. Sæt på bageplader – de flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt. Bages i ca. 8-10 minutter (alm. ovn) ved 200 grader, de skal ikke blive alt for brune og pas på at de ikke får for meget under bunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *