Frozen yoghurt ispinde med hindbær og mørk chokolade


Hold nu op et lækkert vejr der er over Danmark disse dage! Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har spist så mange is, som jeg har de sidste uger. Det gælder både hjemmelavede is samt is fra vores lokale ishus på havnen i Hobro. Jeg er totalt vild med frozen yoghurt og jeg elsker at det smager mere frisk og endda er sundere end almindelig is. Skulle jeg vælge, så ville jeg til enhver tid vælge frozen yoghurt frem for almindelig is!

Opskriften giver ca. 8-10 ispinde

Ingredienser:
125 g frosne hindbær
2 spsk lys sirup
3-4 spsk sukker
500 g yoghurt naturel
Saften fra 1/2 citron

Fremgangsmåde
Lad hindbærrene tø op. Blend hindbær, sirup og sukker indtil det er en glat masse.
Rør yoghurt og citronsaft sammen.
Rør derefter hindbærrene i yoghurten.
Hæld blandingen ned i din ismaskine og lad den køre i 30 minutter.Fordel derefter din frozen hindbær yoghurt i formene og kom en træpind i bunden (jeg har brugt disse forme fra Silikomart: Mini Classic og Vintage)Put dem i fryseren i 3 timer.

Chokoladeovertræk:
150 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
Smelt chokoladen.
Befri dine ispinde fra formene og dyp herefter toppen af de frosne ispinde i chokoladen.
Opbevar de is som ikke spises med det samme i fryseren.

Pynt:
Salade de Fleur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.