• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Frozen yoghurt ispinde med hindbær og mørk chokolade

31. maj 2018 by metteskutter Leave a Comment


Hold nu op et lækkert vejr der er over Danmark disse dage! Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har spist så mange is, som jeg har de sidste uger. Det gælder både hjemmelavede is samt is fra vores lokale ishus på havnen i Hobro. Jeg er totalt vild med frozen yoghurt og jeg elsker at det smager mere frisk og endda er sundere end almindelig is. Skulle jeg vælge, så ville jeg til enhver tid vælge frozen yoghurt frem for almindelig is!

Opskriften giver ca. 8-10 ispinde

Ingredienser:
125 g frosne hindbær
2 spsk lys sirup
3-4 spsk sukker
500 g yoghurt naturel
Saften fra 1/2 citron

Fremgangsmåde
Lad hindbærrene tø op. Blend hindbær, sirup og sukker indtil det er en glat masse.
Rør yoghurt og citronsaft sammen.
Rør derefter hindbærrene i yoghurten.
Hæld blandingen ned i din ismaskine og lad den køre i 30 minutter.Fordel derefter din frozen hindbær yoghurt i formene og kom en træpind i bunden (jeg har brugt disse forme fra Silikomart: Mini Classic og Vintage)Put dem i fryseren i 3 timer.

Chokoladeovertræk:
150 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
Smelt chokoladen.
Befri dine ispinde fra formene og dyp herefter toppen af de frosne ispinde i chokoladen.
Opbevar de is som ikke spises med det samme i fryseren.

Pynt:
Salade de Fleur

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Is Tagged With: frozen yoghurt, hindbær is, hjemmelavede ispinde, hjemmelavet frozen yoghurt, Silikomart is, sund hindbær is, sund is

Previous Post: « Rabarber dessert med marcipan crunch og vanilje creme fraiche
Next Post: Chokolade cupcakes med jordbær frosting og friske jordbær »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme