• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Fyldte chokolader med orangeknas

10. januar 2021 by metteskutter Leave a Comment



De lækreste hjemmelavede, fyldte chokolader med Orangeknas! Det er virkelig en ny favorit, for woooow det fyld er ekstremt lækkert!!

Opskriften svarer til ca. 2 chokoladeforme

Chokoladeskaller:
600 g mørk chokolade

Orangeknas:
25 g sukker
25 g hasselnødder
100 g mælkechokolade
1 spsk glukosesirup
Fintrevet skal fra 1 appelsin

Fremgangsmåde:
Dekorer evt. formene med farvet kakaosmør inden du går igang.

Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.

Lav fyldet imens.
Kom sukker på en pande og smelt det til gylden karamel.
Tilsæt hasselnødder og rør det godt sammen.
Hæld derefter de karamelliserede hasselnødder ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af.
Smelt imens din mælkechokolade sammen med glukosesirup.
Hak dine karamelliserede hasselnødder fint og hæld dem ned i din smeltede mælkechokolade, sammen med fintrevet appelsinskal.
Kom det i en sprøjtepose og fyld det i dine chokoladeskaller.

Luk derefter chokoladeskallerne med et lag tempereret chokolade og skrab for overskydende chokolade.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen, hvis chokoladetempereringen er lykkedes.

Opbevar chokoladerne køligt i en tætsluttende beholder.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Chokolade Tagged With: appelsinfyld, choko orange, fyldte chokolader, Orangeknas

Previous Post: « Lyserød Giftkage med kakaofrosting
Next Post: Fyldte chokolader med pebermynte »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbær
    Gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbær
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme