• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Fyldte chokolader med pebermynte

20. januar 2021 by metteskutter Leave a Comment



Fantastiske fyldte chokolader med pebermyntfyld, der smager lidt som After Eight chokolader. Himmelsk smagsoplevelse!

Opskriften svarer til ca. 2 chokoladeforme

Chokoladeskaller:
600 g mørk chokolade

Pebermyntefyld:
1/2 dåse kondenseret mælk
2 tsk pebermynte ekstrakt

Fremgangsmåde:
Dekorer evt. formene med farvet kakaosmør inden du går igang.

Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.

Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.

Lav fyldet imens.
Bland kondenseret mælk og pebermynte ekstrakt.
Kom det i en sprøjtepose og fyld det i dine chokoladeskaller.

Luk derefter chokoladeskallerne med et lag tempereret chokolade og skrab for overskydende chokolade.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen, hvis chokoladetempereringen er lykkedes.

Opbevar chokoladerne køligt i en tætsluttende beholder.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Chokolade Tagged With: fyldte chokolader, hjemmelavet After Eight, pebermyntechokolade, pebermyntefyld

Previous Post: « Fyldte chokolader med orangeknas
Next Post: Cookies med chokolade og brunet smør »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Store M&Ms cookies
    Store M&Ms cookies
  • Chokolade-hindbær mousse
    Chokolade-hindbær mousse
  • Cheesecake med passionsfrugt og vanilje
    Cheesecake med passionsfrugt og vanilje

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme