Havregrynskugler med kaffe

At lave havregrynskugler kræver ikke meget. Alligevel kommer jeg dog her med en opskrift.
Chokolade og kaffe går hånd i hånd og derfor har jeg tilsat kaffe til mine havregrynskugler. Det smager fantastisk og fremhæver kakaosmagen!
Lav havregrynskuglerne som en del af konfekt-skålen, eller blot som en lækker snack – de kan laves hele året rundt.

Denne opskrift giver ca. 22 havregrynskugler.

Ingredienser
100 g grove havregryn
50 g sukker
2,5 spsk stærk, afkølet kaffe
2,5 spsk kakaopulver
100 g blødt smør

Pynt
Kokosmel
Finthakkede hasselnødder

Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne og rør dem sammen til en ensartet masse. Tril massen til kugler (ca. 12 gram pr. kugle).
Tril den ene halvdel i kokosmel
Tril den anden halvdel i finthakkede hasselnødder.

Opbevar kuglerne i en tætsluttet beholder i køleskabet.
Serveres afkølede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.