• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Hindbær-banan trifli

18. maj 2019 by metteskutter 8 Comments

Verdens bedste, mest velsmagende og ret nemme dessert!
Oprindeligt er det en opskrift fra Mette Blomsterberg, som jeg har simplificeret og tilpasset. Vil man gerne lave den originale opskrift kan den findes HER.

Opskriften giver ca. 12-14 glas

Hindbær:
750 g hindbær
1 vaniljestang, kornene
225 g sukker

Fremgangsmåde
Kom hindbær, vanilje og sukker i en skål. Lad det stå på køkkenbordet til sukkeret er opløst og massen er blevet til en flydende kompot.

Vaniljecreme
1 vaniljestang, kornene
110 g sukker
45 g majsstivelse
45 g æggeblommer
7,5 dl mælk
2,5 dl letpisket fløde

Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en gryde. Varm massen op og pisk KONSTANT indtil cremen tykner.
Kom husholdningsfilm helt ned til cremen og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer eller gerne natten over.
Når vaniljecremen er helt kold piskes den lind og vendes sammen med 2,5 dl letpisket fløde.

Derudover:
Makroner
4 bananer

Pynt:
Friske hindbær
Citronmelisse

Opbygning:
Kom hindbærrene i en sprøjtepose.
Kom vaniljecremen i en sprøjtepose.
Knus makronerne.
Skær bananerne i skiver.
Kom først hindbærrene i dine glas. Derefter makroner og bananer og til sidst et lag vaniljecreme. Pynt med friske hindbær og citronmelisse.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Portionsanrettede desserter Tagged With: dessert med banan, dessert med hindbær, hindbær trifli, nem dessert, trifli, vaniljecreme

Previous Post: « Hjemmelavede flødeboller med jordbær og Ruby chokolade
Next Post: Hjemmelavede flødeboller med solbær og hvid chokolade »

Reader Interactions

Comments

  1. Nina

    7. juni 2019 at 16:02

    Hej Mette 😊 Er det frosne hindbær du har brugt? 😊

    Svar
    • metteskutter

      7. juni 2019 at 16:05

      Hej Nina

      Ja, det er det 🙂

      Mvh. Mette

      Svar
  2. Annesofie

    3. august 2019 at 18:19

    Min vaniljecreme bliver totalt vandet. Hvad har jeg mon gjort forkert? 🤷🏻‍♀️

    Svar
    • metteskutter

      6. august 2019 at 16:47

      Mit bud er at du ikke har kogt den længe nok. Den skal boble i et par minutter, mens du pisker i den konstant 🙂

      Mvh. Mette

      Svar
  3. Lonnie Ulf

    27. august 2020 at 18:03

    Koger du ikke hindbær sammen med sukkeret? Og Kan desserten laves i god tid?

    Svar
    • metteskutter

      27. august 2020 at 18:49

      Hej Lonnie

      Nej, hindbærrene skal ikke koges. De skal bare kommes ned i en skål sammen med sukker og vaniljekorn, og så skal de stå og “råsylte”.
      Du kan lave de forskellige elementer til desserten et par dage før og så samle den på dagen.
      Ellers kan du lave den aftenen før den skal serveres 🙂

      Svar
      • Lonnie Ulf

        29. august 2020 at 05:26

        Tak. Skal fløden først i til sidst?

        Svar
        • metteskutter

          29. august 2020 at 07:37

          Ja, når vaniljecremen er kold så piskes den lind og derefter vendes den letpiskede fløde i.

          Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Kategorier
    Kategorier
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Gateau Marcel / fransk chokoladekage
    Gateau Marcel / fransk chokoladekage
  • Den bedste tunmousse
    Den bedste tunmousse

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme