Hindbær cupcakes med lakridsmarcipan og marengsfrosting

Jeg har på det seneste været ret fraværende på bloggen grundet jeg meget snart bliver student. Nu er der læseferie og min første mundtlige eksamen er veloverstået. Derfor er der igen tid til at komme med søde opskrifter til jer

Jeg håber I vil nyde denne dejlige, svampede og friske cupcake med hindbær og lakridsmarcipan

Ingredienser:
3 æg
125 g sukker
2 tsk vanilje
100 g smeltet smør
2 dl mælk
1 spsk. bagepulver
200 g mel
150 g revet lakridsmarcipan
150 g hindbær

Fremgangsmåde:
Æg, sukker og vanilje piskes indtil det er lyst og luftigt. Smelt smør og mælk sammen og lad det afkøle let. Tilsæt det derefter til sukkeret og æggene. Bland mel og bagepulver sammen og hæld ned i dejen.
Riv til sidst lakridsmarcipanen og tilsæt det dejen. Rør det hele sammen til det er ensartet.
Fyld først lidt dej i din muffinsform og læg derefter 2-3 hindbær. Fyld dej ovenpå igen. Muffinsformene fyldes ca. 3/4 op.
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter

Marengsfrosting:
200 g flormelis
1 dl æggehvider

Pynt: Raw liquorice powder fra Lakrids by Johan Bülow og frysetørrede hindbær

Start med at piske æggehviderne forholdsvis stive og tilsæt derefter flormelis. Pisk på højeste hastighed indtil massen er helt stiv og fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *