• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Hindbær cupcakes med lakridsmarcipan og marengsfrosting

4. juni 2015 by metteskutter Leave a Comment

Jeg har på det seneste været ret fraværende på bloggen grundet jeg meget snart bliver student. Nu er der læseferie og min første mundtlige eksamen er veloverstået. Derfor er der igen tid til at komme med søde opskrifter til jer

Jeg håber I vil nyde denne dejlige, svampede og friske cupcake med hindbær og lakridsmarcipan

Ingredienser:
3 æg
125 g sukker
2 tsk vanilje
100 g smeltet smør
2 dl mælk
1 spsk. bagepulver
200 g mel
150 g revet lakridsmarcipan
150 g hindbær

Fremgangsmåde:
Æg, sukker og vanilje piskes indtil det er lyst og luftigt. Smelt smør og mælk sammen og lad det afkøle let. Tilsæt det derefter til sukkeret og æggene. Bland mel og bagepulver sammen og hæld ned i dejen.
Riv til sidst lakridsmarcipanen og tilsæt det dejen. Rør det hele sammen til det er ensartet.
Fyld først lidt dej i din muffinsform og læg derefter 2-3 hindbær. Fyld dej ovenpå igen. Muffinsformene fyldes ca. 3/4 op.
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter

Marengsfrosting:
200 g flormelis
1 dl æggehvider

Pynt: Raw liquorice powder fra Lakrids by Johan Bülow og frysetørrede hindbær

Start med at piske æggehviderne forholdsvis stive og tilsæt derefter flormelis. Pisk på højeste hastighed indtil massen er helt stiv og fast.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Cupcakes og muffins Tagged With: hindbær cupcakes, lakrids, lakrids by Johan Bülow, lakrids cupcakes, odense marcipan

Previous Post: « Hjemmelavede Oreos
Next Post: Donuts med karamel og daim »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme