• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Hindbær flødeboller

15. marts 2019 by metteskutter Leave a Comment


Disse flødeboller er bare de bedste af de bedste hjemmelavede! Jeg har brugt flødebolleskaller fra Odense Marcipan – dem er jeg totalt fan af! Man får det smukkeste udtryk, den fineste og tyndeste chokoladeskal (som i øvrigt smager så godt) og så behøves man ikke stå og fedte med temperering af chokolade.

Opskriften giver 12 flødeboller.

Marcipan bunde:
250 g Odense marcipan

Fremgangsmåde
Marcipanen rulles ud til 4 mm tykkelse i lidt flormelis. Stik runde bunde ud med en udstikker på 5 cm.
Bag dem ved 180 grader i 8-10 minutter.

Hindbærskum:
125 g sukker
37 g vand
55 g glukosesirup
70 g pasteuriserede æggehvider
7 g sukker
2,5 tsk hindbærpulver

Fremgangsmåde
Kog de 125 g sukker, vand og glukose i en lille kasserolle til præcis 117 grader. Imens karamellen koges, blandes de 7 g sukker og æggehvider, og dette piskes ganske let og kort sammen i en røremaskine.
Hæld den varme karamel direkte ned til æggehviderne, MENS der stadig piskes.
Skru nu røremaskinen op på den højeste hastighed og pisk, til skummet bliver fast.
Vend forsigtigt hindbærpulveret i, til skummet er ensartet.

Samling:
12 friske hindbær
Rosa pulver

Fremgangsmåde
Tag dine Odense flødebolleskaller og pensl dem med rosa støv. Sæt dem derefter tilbage i plastikholderen og fyld dem med hindbærskum. Pres et frisk hindbær ned i midten af hver flødebolle. Afslut med en bund på hver.

Sæt dem i køleskabet i ca. 30 minutter og lad dem “sætte sig”.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Flødeboller Tagged With: flødeboller med hindbærskum, flødebolleskum, hindbær

Previous Post: « Luftig og blød brunsviger
Next Post: Chocolate chip cookie kager med Nutella og vaniljeis »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme