Hindbær marengs og lakrids marengs

Marengs kys kan være det skønneste supplement til et kagebord eller til kaffen. Jeg elsker at der er lidt andet smag i dem end blot at spise en sukkerbombe, så her kommer en opskrift der både giver en dåse med hindbær marengs og en dåse med lakrids marengs.

Denne opskrift er min foretrukne marengs opskrift! De bliver hverken brune, klistrede eller tyggegummi-agtige i midten. De er helt perfekt hvide og sprøde udenpå og lækre indeni!

Opskriften giver ca. 2,5 plade med marengs kys i den størrelse jeg har lavet dem 😊

Ingredienser:
6 æggehvider
400 g sukker
3-4 tsk hindbærpulver
Raw liquorice pulver

Fremgangsmåde
Brug gerne en røremaskine.
Pisk hviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt mens der stadig piskes ved høj hastighed. Pisk indtil sukkeret er opløst.
Bliv ved med at piske ved høj hastighed indtil marengsen er helt stiv og fluffy.
Kom halvdelen af din marengs i en sprøjtepose med stjernetyl i enden. Sprøjt dem ud på en bageplade og drys raw liquorice powder på dem.

I den resterende marengs kommes der 3-4 tsk hindbærpulver i. Pisk det kortvarigt til massen er ensartet. Tag en ny sprøjtepose med stjernetyl i enden og lav 4 streger med lyserød pastafarve. Kom hindbær marengsen i.

Sprøjt din marengs i toppe på en bageplade og bag begge/alle tre plader i ca. 1 time og 15 minutter ved 80 grader (varmluft).

Efter de et bagt/tørret færdige slukkes ovnen. Lad marengsen blive i ovnen med lukket låge indtil de er kølet af.
Opbevar dem i en kagedåse eller anden lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.