• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Hindbær marengs og lakrids marengs

19. maj 2018 by metteskutter Leave a Comment

Marengs kys kan være det skønneste supplement til et kagebord eller til kaffen. Jeg elsker at der er lidt andet smag i dem end blot at spise en sukkerbombe, så her kommer en opskrift der både giver en dåse med hindbær marengs og en dåse med lakrids marengs.

Denne opskrift er min foretrukne marengs opskrift! De bliver hverken brune, klistrede eller tyggegummi-agtige i midten. De er helt perfekt hvide og sprøde udenpå og lækre indeni!

Opskriften giver ca. 2,5 plade med marengs kys i den størrelse jeg har lavet dem 😊

Ingredienser:
6 æggehvider
400 g sukker
3-4 tsk hindbærpulver
Raw liquorice pulver

Fremgangsmåde
Brug gerne en røremaskine.
Pisk hviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt mens der stadig piskes ved høj hastighed. Pisk indtil sukkeret er opløst.
Bliv ved med at piske ved høj hastighed indtil marengsen er helt stiv og fluffy.
Kom halvdelen af din marengs i en sprøjtepose med stjernetyl i enden. Sprøjt dem ud på en bageplade og drys raw liquorice powder på dem.

I den resterende marengs kommes der 3-4 tsk hindbærpulver i. Pisk det kortvarigt til massen er ensartet. Tag en ny sprøjtepose med stjernetyl i enden og lav 4 streger med lyserød pastafarve. Kom hindbær marengsen i.

Sprøjt din marengs i toppe på en bageplade og bag begge/alle tre plader i ca. 1 time og 15 minutter ved 80 grader (varmluft).

Efter de et bagt/tørret færdige slukkes ovnen. Lad marengsen blive i ovnen med lukket låge indtil de er kølet af.
Opbevar dem i en kagedåse eller anden lufttæt beholder.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Diverse Tagged With: hindbær kys, hindbær marengs, kys, lakrids kys, lakrids marengs, marengs, marengs med hindbær

Previous Post: « Luftige og bløde pitabrø
Next Post: Hjemmelavet iskaffe med karamel »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme