• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Hjemmelavet hindbær-rabarber marmelade med vanilje

19. juli 2020 by metteskutter Leave a Comment


Sponsoreret indlæg i samarbejde med Dr. Oetker

Denne marmelade er lavet af friske, danske hindbær og rabarber og det kan altså virkelig noget – hold fast det er lækkert!
Det er først her for nylig, at jeg har opdaget glæden ved at lave hjemmelavet marmelade og det er bestemt noget jeg vil fortsætte med, for det er så nemt og meget mere lækkert end købe-marmelader!
Du kan selvfølgelig altid bruge frosne bær, men jeg vil anbefale, at bruge friske bær, hvis du har dem, da det giver en helt særlig og frisk smag til din marmelade.

Ingredienser:
800 g rabarber (gerne vinrabarber eller jordbærrabarber)
800 g hindbær
600 g sukker
1 dl vand
2 spsk Dr. Oetker vaniljepasta
1 brev Dr. Oetker geleringspulver til marmelade
3 spsk sukker

Fremgangsmåde:
Skær din rabarber i stykker og kom dem i en gryde sammen med hindbær, sukker, vand og vaniljepasta.
Kog bærrene ved middel varme, til de bliver til en lækker puré.
Smag marmeladen til – hvis den er den for sur, tilsættes mere sukker. Hvis den er for sød, tilsættes lidt citronsaft.
Bland geleringspulveret med 3 spsk sukker.
Drys det i marmeladen, mens du rører godt i det. Lad marmeladen koge et par minutter mere og hæld den derefter i skoldede og rene glas.

Opbevar marmeladen på køl.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Diverse Tagged With: hindbær marmelade, hjemmelavet marmelade, hjemmelavet syltetøj, marmelade opskrift, nem hjemmelavet marmelade, rabarber marmelade, syltetøj opskrift

Previous Post: « Svampet kanelkage – den bedste opskrift!
Next Post: Flødebolledessert med friske bær »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme