Hjemmelavet iskaffe med karamel

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Coolstuff.dk

Sommeren er endelig ved at finde vej til lille Danmark og det kræver altså noget koldt og skønt at drikke! Jeg har fået ny kaffemaskine! Jeg har fået en Smarter Coffee 2.0 WiFi Kaffebrygger. Det er lidt som at have en “fremtids-kaffemaskine”. Den kan nemlig styres via en app på min smartphone. Jeg kan selv vælge hvor fintmalet jeg vil have mine bønner, hvor mange kopper kaffe der skal laves, hvad tid kaffemaskinen automatisk skal starte, samt meget mere. Se mere om kaffemaskinen HER.

Personligt synes jeg det er en af de fedeste ting Coolstuff har på sin hjemmeside og den vil især være meget ideel som en fars dags gave, hvis du gerne vil have prisen som årets datter/søn. Dog har Coolstuff også mange andre fede fars dags gaver til enhver pris – se dem alle HER.

Men tilbage til kaffe-snakken – Her kommer en opskrift på den skønneste iskaffe med karamel. Den er super nem at lave og så smager den helt igennem himmelsk! Jeg anbefaler at bruge gode kvalitets kaffebønner, som er friskmalede for at få den bedste iskaffe.
Opskriften svarer til et stort glas iskaffe.

Ingredienser:
1 dl stærk kold kaffe
1,5 sk brun farin
Isterninger
3 dl mælk
Odense karamelsauce

Fremgangsmåde
Tag et glas og hæld karamelsauce op ad siderne på det. Rør kaffe og rørsukker sammen til sukkeret er opløst. Hæld det derefter i glasset og tilsæt også isterninger.
Hæld til sidst mælken i og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.