Kaffe-chokolade trøfler

FullSizeRender-2
Har man lyst til nogle super nemme, små chokolade-kaffe-hapsere, så er dette lige sagen! De er både hurtige og nemme at lave!
I sådan en opskrift som denne kan man med stor fordel vælge at bruge kvalitet chokolade (jeg anbefaler Valhrona eller Summerbird), da chokoladen her smager igennem i sin rå form! De er stærke og kvalitetsrige, da både chokoladen og kaffen smager igennem 🙂

Denne opskrift giver ca. 12 trøfler

Ingredienser:
1 dl fløde
1 spsk smør
3-4 spsk meget stærk kaffe
140 g hakket mørk chokolade

50 g finthakkede valnødder

Fremgangsmåde:
I en kasserolle varmes fløde, smør og kaffe, mens der røres. Fjern det fra varmen lige inden kogepunktet

Hæld den varme masse ud over den hakkede chokolade og rør rundt til det hele er ensartet.

Hæld chokolade ganachen i en skål og put husholdningsfilm tæt ned til ganachen så der ikke dannes kondens.

Stil den i køleskabet i 30-45 minutter.

Efter 30-45 minutter formes små runde kugler, som derefter trilles i finthakkede valnødder

Opbevares på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.