Kage tapas og 23 års fødselsdag


Jeg har nydt en super dejlig dag med min nærmeste familie, som jeg inviterede til brunch og kage tapas – 2 af mine yndlings ting. Jeg synes det er genialt at spise en lækker sen morgenmad og slutte af med lidt let og lækkert!

Jeg havde lavet 3 forskellige slags kager/desserter, som I kan finde inspiration i:

1. Hindbær cheesecake i små portionsanrettede størrelser. Opskriften findes HER – i stedet for en stor kage fordeler man blot ingredienserne i ca. 18 små plastik dessertglas (73 ml)

2. Sarah Bernhardt kager. Jeg har brugt Mette Blomsterbergs opskrift og blot lavet dem noget mindre end hendes. Vi fik ca. 30-35 små kager ud af opskriften. Find opskriften HER.

3. Jordbær med både mørk og hvid chokolade – altid en sikker vinder!

Jeg kan varmt anbefale at lave dessert tapas med små og lækre ting, da de fleste vil føle sig meget overspiste, hvis man f.eks. serverede en kæmpe lagkage. Derudover ser det også meget indbydende og lækkert ud. Og så har kage tapas også den fordel, at man får lov at smage flere forskellige ting end blot en!

Det flotte bordpynt og balloner er fra Party Land i Storcenter Nord (reklame)

2 thoughts on “Kage tapas og 23 års fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.