Kanelsukker cookies/hjemmelavede bastognekiks

20140322-172935.jpg

I mit hjem vil man stort set altid kunne finde en krukke med disse småkager i. Det er min mors og min yndlings-småkage. De smager lidt som hjemmelavede bastognekiks.
Man kan udskifte kanel med ingefær, så man får ingefær cookies i stedet for.

Ca. 36 stk.

Dej:
225 g mel
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 knsp salt
1/4 tsk stødt kanel
100 g smør
175 g sukker
1 æg
1 spsk lys sirup
1 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker blandet med 1/2 tsk stødt kanel

Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingrenser i en skål. I en anden piskes smør og sukker cremet og derefter tilsættes æg, sirup og vanilje. Pisk de tørre ingredienser i de våde og stil det i fryseren i et par minutter.
Tril dejen til kugler og tril dem i kanelsukker. På bagepladen lægges de med mellemrum og trykkes lidt flade.
Bag dem ved 175 grader i 10-12 minutter. Lad dem ligge på pladen et par minutter inden de flyttes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.