Disse små herlige påskeæg er overtrukket med den skønne Gold chokolade, som er en slags karamel chokolade og inden i gemmer der sig lækre små knasende saltkaramelkugler.
Det er en virkelig skøn og lækker kombination, som klart kan anbefales!
Opskriften giver 20 stk små påskeæg.
Ingredienser:
200 g marcipan
Saltkaramel kugler (Reklamelink)
200 g gold chokolade (Reklamelink)
1 spsk kokosolie
Spiselige guldflager (Reklamelink)
Fremgangsmåde:
Vej din marcipan af i 20 stykker a 10 gram. Tril dem til kugler i hånden. Tryk dem flade og form dem til “en lille kurv”.
Kom saltkaramelkugler i og fold marcipanen omkring dem, så de bliver lukket inde. Brug en æggeruller eller form dem til små æg i hånden.
Kom Gold chokolade og kokosolie i en skål og temperer chokoladen. Den skal have en arbejdstemperatur på ca. 27 grader når den er færdigtempereret.
Er der stadig klumper i chokoladen kan du give den en tur med stavblenderen.
Dyp æggene ned i chokoladen og lad dem dryppe godt af, så det overskydende chokolade flyder af.
Pynt dem med spiselige guldflager inden chokoladen størkner.
Skriv et svar