• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Kinder Bueno cheesecake

9. april 2020 by metteskutter Leave a Comment


Jeg kan virkelig godt forstå, hvis dit mundvand begynder at løbe lige nu, for det her er den VILDESTE food-porn cheesecake!
Den er så vanvittigt lækker og cremet og har den dejligste smag af mælkechokolade og sød ostecreme – næsten ligesom en Kinder Bueno!

Bund:
3 dl Rice Crispies
75 g Mælkechokolade
15 g smør

Fremgangsmåde:
Smelt chokolade og smør sammen.
Bland det sammen med Rice Crispies.
For en springform med kageplast (ca. ø 18-20 cm) og fordel massen deri. Pres det godt sammen og ud til kanterne.
Sæt bunden på køl mens du laver ostecremen.

Ostecreme:
6 blade husblas
1 dåse kondenseret mælk
2 dl fløde
200 g Philadelphia
2 spsk citronsaft
1/2 vaniljestang, kornene

Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød i koldt vand.
Kom kondenseret mælk i en gryde og varm den op. Vrid husblas for vand og kom den ned i den kondenserede mælk og rør det godt ud.
Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af.

I en skål piskes fløden til en let skum.

I en anden skål piskes Philadelphia, citronsaft og vaniljekorn sammen.

Pisk den kondenserede mælk sammen med flødeost-blandingen.
Tilsæt derefter 1/3 af den letpiskede fløde og pisk. Vend til sidst det hele forsigtigt sammen.

Fordel ostecremen ovenpå din bund og sæt den på køl, indtil den har sat sig (ca. 1-2 timer)

Mælkechokoladelåg:
200 g mælkechokolade
100 g smør

Fremgangsmåde:
Smelt chokolade og smør sammen, enten i mikroovn eller i en gryde. Sørg for kun at varme det indtil det netop smelter sammen.
Den må ikke være for varm.

Hæld chokoladeblandingen på kagen og bank den forsigtigt i bordet, så chokoladeblandingen fordeler sig jævnt.
Sæt kagen på køl indtil chokoladelåget har sat sig (ca. 1 time).

Pynt:
2 dl fløde, pisket til flødeskum
1 pakke Kinder Bueno

Fremgangsmåde:
Kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine rosetter på kagen.
Pynt med Kinder Bueno stykker.

TIP: Tag gerne kagen ud af køleskabet 10-15 minutter før den skal serveres, så chokoladelåget bliver lidt blødere at skære igennem.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Cheesecake Tagged With: cheesecake med mælkechokolade, cheesecake uden gelé, kinder Bueno cheesecake, kinder cheesecake, mælkechokolade cheesecake, nem cheesecake

Previous Post: « Svampet citronmåne
Next Post: Roulade med rabarber, flødeostecreme og brændt marengs »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Kategorier
    Kategorier
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Gateau Marcel / fransk chokoladekage
    Gateau Marcel / fransk chokoladekage
  • Den bedste tunmousse
    Den bedste tunmousse

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme