Luftige og bløde bananpandekager med chokolade

Opskriften giver ca. 14 små pandekager.

Ingredienser:
170 g mel
2 spsk sukker
2,5 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
50 g chokolade, hakket eller knapper (vælg selvom det skal være mørk, lys eller hvid)
2 overmodne bananer, moste
2,5 dl mælk
2 æg
3 spsk smeltet smør

Fremgangsmåde
I en skål blandes mel, sukker, bagepulver, salt, vaniljesukker og chokolade.
Rør mælk og æg moste bananer sammen til det er ensartet.
Rør de våde ingredienser godt sammen med de tørre og tilsæt til sidst smeltet smør.
Steg pandekagerne på en pande med smør.

Server med friske bananskiver, lys sirup og evt. lidt ekstra chokolade på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.