• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Mandelkage med mælkechokolade og mango

8. marts 2018 by metteskutter 1 Comment

Jeg er totalt vild med denne skønne kombination!
Kagens mandelbund er lækker og blød og sammen med en god mælkechokolade og fløjlsblød mangomousse kan det bare ikke blive bedre!

Mangomousse:
3 blade husblas
130 g frisk og moden mango
0,25 dl vand
0,75 dl creme fraiche
1,5 tsk vaniljesukker
35 g sukker
1,5 dl fløde
Evt. meget lidt gul pastafarve

Fremgangsmåde
Lig husblas i blød i koldt vand.
Skræl din mango og skær den i tern.
Kom mangoen i en gryde sammen med vand og kog det til det er mørt.
Blend mangoen til en fin purè med en stavblender.
Vrid husblas fri for vand og kom det ned i den varme mango puré.
Hæld mango puréen gennem en si så du får filtreret frugtkødet fra.
Rør creme fraiche, vaniljesukker og sukker sammen (tilsæt evt. meget meget lidt gul pastafarve her).
Pisk fløden let.
Hæld creme fraiche blandingen sammen med mango-saften og pisk det hurtigt sammen.
Hæld derefter mango-creme fraiche blandingen over i den letpiskede flødeskum og vend det sammen.
Kom din mangomousse i en sprøjtepose og fordel i små mousse forme.

Kom dine mousse bomber i fryseren til de er gennemfrosne.

Bund:
3 æggehvider
1,5 dl sukker
150 g fintmalede mandler
50 g smeltet og afkølet smør
0,75 tsk hvedemel

Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.
Pisk til massen er tyk og skinnende. Vend forsigtigt mandler, smør og mel i.
Beklæd bunden på en 20 cm springform med bagepapir og hæld dejen i.
Bages ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Pynt:
50 g smeltet mælkechokolade
Mango mousse bomber
Hvid perlemor chokoladekugler
Organic EGG fra Lakrids by John Bülow
Rød skovsyre

Fremgangsmåde
Når mandelkagen er kølet af pensles overfladen med mælkechokolade
Sæt kagen på køl til chokoladen er størknet og dekorer den derefter med mango mousse bomber, perlemor chokoladekugler, Organic EGG og rød skovsyre.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Moussekager Tagged With: lakrids by Johan Bülow, mandelkage, mangomousse, mousse bomber, Special Moment

Previous Post: « Cheesecake med hvid chokolade og kiwi
Next Post: Marcipan påskeæg med forskelligt fyld »

Reader Interactions

Comments

  1. estudiantesalmeria

    19. marts 2018 at 19:32

    Mange tak 🙂 KH Jeanette

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme