Mette Blomsterbergs Moccalagkage

IMG_8350.JPG

IMG_8356.JPG

Mette Blomsterberg har spillet en stor rolle for mig tidligere i mit liv. Hun har lært mig en hel del omkring bagning og jeg har brugt meget tid på, at lære fra hendes how-to videoer.

I dag har jeg valgt at poste min yndlingslagkage, som er udviklet af Mette Blomsterberg. Denne moccalagkage har rigtig mange af mine yndlingselementer: Bløde bunde, den stærke kaffecreme, de syrlige æbler, og de fantastiske karamelliserede mandler, som giver noget at tygge på.

Opskriften på Mette Blomsterbergs mokkalagkage finder du lige HER

Det eneste jeg gjorde anderledes i opskriften var, at jeg ikke smurte den op med flødeskum til sidst, da jeg ikke er særlig vild med flødeskum. I stedet brugte jeg bare mokkacremen til at smøre hele lagkagen op med. Jeg brugte desuden også en springform på 20 cm, fordi jeg godt kan lide der kommer lidt højde på kagen.

3 thoughts on “Mette Blomsterbergs Moccalagkage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.