Mini æbletærter med kanel og lakrids

Billede

 

Ca. 6 små minitærter

Mørdej:
150 g mel
75 g stuetempereret smør
50 g flormelis
1 lille æg

Fremgangsmåde:
Ælt alle ingredienserne sammen, enten i hånden eller med din røremaskine.
Når dejen er æltet sammen ligges den i køleskabet i 1/2 time før den rulles ud og fordeles i dine små tærteforme.

Fyld:
3 æbler
1/2 citron
6 tsk kanelsukker
3 tsk Raw liquorice powder (fra Johan Bülow)

Fremgangsmåde:
Skær æblerne i tern og pres citronsaften ud over dem.
Fordel æblerne i dine små tærteforme og drys herefter 1 tsk kanelsukker og 1/2 tsk lakridspulver ud over hver lille æbletærte.
Bag dem på varmluft ved 200 grader i 15 minutter.

Vanilje creme fraiche:
2 dl creme fraiche
1/2 vaniljestang
1 tsk sukker

Fremgangsmåde:
Skrab kornene ud af din vaniljestang med en lille kniv og mas dem sammen med sukkeret. Hæld det i din creme fraiche og rør indtil vaniljesukkeret er fordelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *