• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Nutellasnurrer med karamel

9. oktober 2019 by metteskutter


De vildeste snurrer til dags dato! Hold nu fast, hvor er de bare syndigt lækre og bløde!
Spis dem meget gerne lune.

Opskriften giver ca. 12-14 stk

Ingredienser:
75 g smør
2,5 dl sødmælk
25 g gær
1 æg
75 g sukker
500 g mel
2,5 tsk kardemomme
1 tsk salt

Fyld:
Nutella
En dåse Dulce de leche (kan bl.a. købes i Meny)

Fremgangsmåde
Smelt smørret sammen med mælk. Sørg for det er håndvarmt inden gær tilsættes.
Smuldr gær i og rør indtil det er opløst.
Tilsæt æg og sukker og rør det godt sammen.
Tilsæt derefter halvdelen af melet sammen med kardemomme – lad det ælte godt i en røremaskine og tilsæt lidt efter lidt mere mel, indtil dejen har en fugtig og fast, men ikke klistret konsistens. Dejen skal slippe skålens kanter mens den ælter.
Lad dejen hæve med et fugtigt visketykke over sig i 1 time.

Rul derefter dejen ud i en rektangel i en tykkelse på ca 0,5-1 cm.
Smør Nutella ud på dejen og fordel det jævnt.
Tag fat i den øverste del af dejen og fold den ind mod midten.
Tag derefter den nederste del af dejen og fold op over det første lag, så du nu har en dej i 3 lag.
Rul dejen med din kagerulle.
Skær strimler i dejen á ca. 2-3 cm.
Skær hver strimmel op i midten, men undlad at skære den helt igennem!
Tag fat i begge ender og sno dem rundt om hinanden – sørg for de 2 løse ender er klistret godt sammen,
Læg herefter den snoede dej på bordet og rul den rundt om sig selv. Afslut med at skubbe enden ind under snurren.
Gentag dette med alle strimlerne og læg snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad dem efterhæve med et fugtigt viskestykke over sig i 30 minutter.
Pensl snurrerne med æg.
Lav en lille fordybning i midten af snurrerne og kom en lille tsk dulche de leche ned i hver.

Bag dem ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Diverse Tagged With: Karamel, nutella, Nutellasnurrer, Snurrer

Previous Post: « Halloween cupcakes med Oreo og chokolade
Next Post: Rabarber cheesecake med Ruby cremeux »

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme