Oral Satisfaction Inside fra Simply Chocolate

IMG_0283.JPG

IMG_0286.JPG

Jeg starter min weekend på den bedst tænkelige måde!
Jeg har nemlig modtaget denne super lækre Simply Chocolate chokoladeæske. Jeg glæder mig helt vildt til at smække benene op, med en kop kaffe og denne æske chokolade!
Jeg har fået dem sendt af Philip, der står bag Chokoladesmag.dk, som forhandler alle mulige slags lækre chokolader, kaffe, te, you name it! Jeg elsker sådanne sider, hvor de lækreste kvalitetsvarer er samlet!

Jeg er helt vild med designet på disse chokolader, og har faktisk kigget på dem længe, må jeg indrømme. Det trekantede design er så elegant og passer lige til 2 bider.
Som nogen måske ved, elsker jeg en rigtig god, mørk chokolade – jeg kunne leve af at spise det! Så derfor må jeg sige at mine 3 yndlings fra denne æske er Almond Alex og Bitter Ben. Derudover må jeg også tilføje Persian Perry. Hvid chokolade og lakrids er match made in heaven. Jeg elsker at lakridsen afrunder smagen af hvid chokolade lidt efter man har spist den!

Fik I også lyst til lækker chokolade efter at have læst det her, kan I købe den samme box HER

God weekend!

2 thoughts on “Oral Satisfaction Inside fra Simply Chocolate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.