• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Rabarber cheesecake i glas

18. juni 2019 by metteskutter Leave a Comment


Rabarbersæsonen er startet og hold nu fast jeg elsker kager og desserter med rabarber! Det er virkelig smagen af sommer og disse lækre portionsanrettede rabarber cheesecakes er ingen undtagelse!

Opskriften svarer til ca 8 glas

Kiksebund:
200 g digestive kiks
15 g sukker
100 g smeltet smør

Fremgangsmåde
Knus Digestive kiksene helt fint sammen med sukker.
Tilsæt det smeltede smør.
Bland det godt.
Fordel kiksemassen i dine glas og pres det godt sammen med en teske.

Ostecreme:
6 blade husblas
1 citron (saften)
200 g sukker
1 vaniljestang, kornene
300 g Philadelphia (ikke light!)
4,5 dl fløde

Fremgangsmåde
Put husblas i en skål med koldt vand.
Citronsaft kommes i en kasserolle og varmes op lige til kogepunktet. Lad også de tomme vaniljestænger koge med her.
Tilsæt husblas og rør det ud deri. Tag gryden af varmen og lad den stå til du skal bruge den.
Philadelphia, sukker og vaniljekorn piskes sammen i en skål.
I en anden piskes fløden til flødeskum.
Tilsæt nu den lillefingervarme citronsaft til Philadelphia-blandingen og pisk det hurtigt sammen.
Tilføj derefter Philadelphia-blandingen til flødeskummet og vend det hurtigt, men forsigtigt sammen.
Fordel herefter ostecremen ovenpå kiksebunden. Sørg for at overfladen er så lige og plan som muligt.

Rabarberkompot:
600 g rabarber (vinrabarber eller jordbær rabarber)
10 spsk sukker
2 spsk vaniljesukker

Fremgangsmåde
Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde. Lad det simre indtil rabarberne er møre – lad også de tomme vaniljestænger koge med.
Lad rabarberkompotten køle helt af inden den kommes ovenpå ostecremen.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Cheesecake, Portionsanrettede desserter Tagged With: dessert med rabarber, rabarber cheesecake, rabarber dessert, sommer desserter

Previous Post: « Nøddemarengs roulade med bananer, karamel og daim
Next Post: Moussekage a la gammeldags æblekag »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Havregrynskager med appelsin smørcreme
    Havregrynskager med appelsin smørcreme
  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Den bedste tunmousse
    Den bedste tunmousse

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme