• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Rabarber dessert med marcipan crunch og vanilje creme fraiche

24. maj 2018 by metteskutter Leave a Comment


En virkelig nem og hurtig dessert at lave, som passer perfekt til en lun sommeraften.
Desserten er både syrlig og sød på samme tid. Jeg elsker virkelig desserter som er sammensat på den måde! Surt og sødt komplimenterer nemlig hinanden helt fantastisk.

Denne opskrift giver 4 små desserter.

Rabarber kompot:
300 g rabarber (gerne vinrabarber)
100 g sukker
2 tsk vaniljesukker
4 spsk vand

Fremgangsmåde
Skyl rabarberne og skær dem i tern. Kom dem i en gryde med sukker, vaniljesukker og vand.
Bring det i kog og lad det simre til rabarberne er kogt møre. Hold øje med det ikke brænder på.

Crumble:
35 g hasselnødder
30 g havregryn
15 g sukker
60 g marcipan

Fremgangsmåde
Hak hasselnødderne og bland det med havregryn og sukker i en skål. Riv marcipanen i. Smuldr det sammen med fingrene og fordel det ud over en bageplade beklædt med bagepapir og rist det i ovnen i ca. 4-5 minutter ved 200 grader (varmluft).
Lad det derefter køle af.

Vanilje creme fraiche:
6 spsk creme fraiche (9%)
1,5 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde
Rør creme fraiche og vaniljesukker godt sammen.

Samling:
Fordel rabarber kompotten i 4 små dessertglas. Kom derefter crumble ovenpå og afslut med vanilje creme fraiche

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Portionsanrettede desserter Tagged With: hasselnød crumble, hurtig dessert med rabarber, marcipan crumble, nem dessert med rabarber, rabarber crumble

Previous Post: « Hjemmelavet iskaffe med karamel
Next Post: Frozen yoghurt ispinde med hindbær og mørk chokolade »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme