• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Snickers brownie

28. august 2018 by metteskutter 2 Comments

En helt igennem fantastisk svampet brownie med karamel, peanuts og chokolade til de hardcore chokolade-elskere!

Server den meget gerne med is til!

Karamel:
1 dåse kondenseret mælk

Fremgangsmåde
Fjern etiketten fra dåsen.
Kom dåsen i en gryde fyldt med vand. Det er vigtigt at vandet dækker dåsens top – ellers kan den springe!
Lad dåsen simre i ca. 3 timer under låg.
Derefter skal den have lov at køle af i 1 time.

Brownie:
150 g smør
140 g mørk chokolade
150 g sukker
3 æg
110 g mel

Fremgangsmåde
Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle en smule.
I en skål piskes sukker og æg sammen til en lys og luftig æggesnaps.
Tilsæt chokolade-blandingen og pisk dejen ensartet ved lav hastighed.
Tilsæt til sidst mel og pisk ved lav hastighed.
Hæld brownien i en firkantet form (ca. 20×20 cm) beklædt med bagepapir.

Bag den ved 175 grader i ca. 18 minutter.

Lad brownien køle helt af før karamel og peanuts puttes ovenpå

Opbygning:
1/2 dåse karamel
60 g peanuts
25g smeltet mørk chokolade

Fremgangsmåde
Fordel karamellen ovenpå brownien. Drys derefter peanuts ovenpå. Afslut med at komme smeltet mørk chokolade i en sprøjtepose. Klip et meget lille hul i bunden og sprøjt det ud over kagen.

TIP: Opbevar resten af karamellen i en bøtte/glas med låg i køleskabet. Her kan den fint holde sig i 2-3 uger.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Skærekager Tagged With: brownie med karamel og peanuts, den bedste brownie, snickers brownie, svampet brownie

Previous Post: « Kage tapas og 23 års fødselsdag
Next Post: Citrontærte med marengs »

Reader Interactions

Comments

  1. Linette

    8. maj 2020 at 21:27

    Hvad mener du med en 1/2 dåse karamel?

    Svar
    • metteskutter

      8. maj 2020 at 22:17

      Hej Linette
      Den halve dåse karamel er den dåse kondenserede mælk du koger i starten. Det bliver til karamel, når man koger den i 3 timer 🙂

      Mvh. Mette

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme