• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Snickers cheesecake

25. august 2019 by metteskutter Leave a Comment

En helt igennem fantastisk cheesecake med den skønneste smag af Snickers!

Kakao kiksebund:
140 g Digestive kiks
50 g peanuts
15 g sukker
100 g smeltet smør
2 spsk kakaopulver

Fremgangsmåde
Blend peanuts i en minihakker.
Knus digestive kiksene sammen med sukker til helt fine krummer.
Bland peanuts og digestive sammen i en skål.
Tilsæt det smeltede smør og kakaopulver.
Bland det sammen til en ensartet masse.

Beklæd en 18 cm springform med bageplast.
Hæld kikse-blandingen ned i springformen og pres det godt og jævnt ud med f.eks. bunden af et glas eller en ske.
Sæt den i køleskabet mens du laver ostecremen.

Ostecreme:
5 blade husblas
1/2 citron (saften)
125 g sukker
1/2 vaniljestang, kornene
200 g Philadelphia (ikke light!)
3 dl fløde

Fremgangsmåde
Put husblas i en skål med koldt vand.
Citronsaft kommes i en kasserolle og varmes op lige til kogepunktet. Lad også de tomme vaniljestænger koge med her.
Tilsæt husblas og rør det ud deri. Tag gryden af varmen og lad den stå til du skal bruge den.
Philadelphia, sukker og vaniljekorn piskes sammen i en skål.
I en anden piskes fløden til flødeskum.
Tilsæt nu den lillefingervarme citronsaft til Philadelphia-blandingen og pisk det hurtigt sammen.
Tilføj derefter Philadelphia-blandingen til flødeskummet og vend det hurtigt, men forsigtigt sammen.

Ostecremen puttes ovenpå kiksebunden. Sørg for at overfladen er så lige og plan som muligt.
Sæt den på køl indtil den har sat sig.

Topping:
150 g snickers
Karamel sauce (hjemmelavet eller fra Odense Marcipan eller Dr. Oetker)

Fremgangsmåde
Befri cheesecaken fra springform og bageplast. Skær Snickers i små stykker og kom dem på toppen af kagen sammen med karamel sauce.

OBS: Bruger du karamelsauce fra Odense marcipan, så kom den først på lige inden kagen skal serveres, da den er ret flydende.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Cheesecake Tagged With: snickers cheesecake

Previous Post: « Jordbærtærte med pistacie
Next Post: Svampet gulerodskage med cream cheese frosting »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme