• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Sprøde og luftige italienske boller

18. marts 2020 by metteskutter Leave a Comment


Som overskriften så fint fortæller, så er denne opskrift på boller simpelthen så sprøde, lækre og luftige! Når det er sagt, så er det også de nemmeste boller jeg nogensinde har lavet og helt uden at få dej på fingrene!
Det er også første gang, at jeg har lavet så luftige boller uden surdej – jeg er kæmpe fan af denne opskrift!

Opskriften giver ca. 12-14 boller.

Ingredienser:
5 dl lunkent vand
20 g gær
2 tsk honning
2,5 tsk salt
3 spsk olivenolie
250 g manitobamel/Tipo 00
300 g hvedemel

Fremgangsmåde:
Opløs gær i vandet.
Tilsæt honning og rør rundt så det opløses i vandet
Tilsæt derefter salt, mel og olivenolie.

Ælt det rigtig godt sammen – brug en røremaskine ved høj hastighed med dejkrog (ca. 10-20 minutter).
Det er meningen at dejen skal være fugtig, smidig og elastisk.
Kom et fugtigt viskestykke over skålen og sæt den til hævning i 1 1/2 time.

Kom dit bagestål/bageplade i ovnen og lad den varme op ved 250 grader varmluft.
Drys dit bord med lidt mel og hæld dejen ud på bordet. Fugt din dejspatel og hænder med vand. Skær rustikke boller af dejen og flyt dem over på et stykke bagepapir.

Når bagestålet/bagepladen er godt varmet op flytter du bagepapiret med bollerne over på bagestålet/bagepladen.

Bag dem i ovnen i ca. 11-12 minutter ved 250 grader varmluft.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Brød og boller Tagged With: boller uden surdej, de bedste boller, italienske boller, luftige boller, nemme boller, Sprøde og luftige boller

Previous Post: « Triple chokolade cookies
Next Post: Svampet citronmåne »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
    Moussekage med hindbær, vanilje og pistacie
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Svampet citronmåne
    Svampet citronmåne

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme