De skønneste, sprødeste chokolade cookies med 3 slags chokolade!
De er storfavoritter herhjemme!
Opskriften giver ca. 20 stk
Ingredienser:
250 g mel
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
125 g smør (stuetempereret)
100 g brun farin
85 g sukker
1 æg
55 g Gold chokolade
55 g mælkechokolade
55 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Bland mel, natron, bagepulver og salt.
Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk det godt ind i massen.
Tilsæt nu de tørre ingredienser og pisk på laveste hastighed indtil massen er ensartet.
Til sidst tilsættes chokoladen.
Rul dem til kugler (ca. 35-40 gram pr. kugle) og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. lidt ekstra chokolade og salt på toppen.
Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 15-18 minutter.
Lad afkøle på en rist.
Hej Mette. jeg har lige bagt triple chokolade cookies, de er mega gode. Dem vil jeg bage igen..
Hej Inger
Det er jeg bare super glad for at høre!
Tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle mig det 🙂
Mvh. Mette