• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Trippel chokolade banankage

18. april 2019 by metteskutter 3 Comments


Den bedste opskrift på en luftig og lækker banankage! Jeg laver ALTID denne opskrift når jeg skal bage banankage – det er en sikker vinder hver eneste gang!

Banankage:
185 g hvedemel
1 tsk natron
1/4 tsk salt
20 g mørk chokolade
20 g lys chokolade
20 g hvid chokolade
4 små eller 3 store overmodne bananer
120 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie

Fremgangsmåde
I en skål blandes mel, natron, salt og chokoladen – gem lidt af chokoladen til at drysse på toppen.

I en anden skål moses bananerne med en gaffel.

I en tredje skål piskes æg og sukker helt lyst, let og luftigt. Pisk de moste bananer med. Olien tilsættes nu imens der stadig piskes.

Hæld de tørre ingredienser sammen med de våde og pisk dejen kort sammen til den er ensartet og godt blandet.

Kom bagepapir i bunden af en springform på 18 cm og hæld din dej i. Drys det resterende chokolade på toppen.
Bag den ved 175 grader almindelig varme i ca. 50 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Skærekager Tagged With: banankage, banankage med chokolade, den bedste banankage

Previous Post: « Små mousse kager med hvid chokolademousse, passionsfrugt og pistacie
Next Post: Karamel påskeæg med crunchy saltkaramel kugler »

Reader Interactions

Comments

  1. Karina

    15. august 2019 at 13:16

    Jeg er i gang med at bage din skønne kage, men er du sikker på at det skal være en springform på 18cm? Min kage er godt nok blevet høj inde i ovnen 😄 Men den både dufter og ser sååå lækker ud! Jeg glæder mig så meget til at sætte tænderne i din i aften, sammen med familien 🤩

    Svar
    • metteskutter

      15. august 2019 at 13:18

      Hej Karina. Ja, den form jeg plejer at bruge er 18-19 cm i diameter, så min får også en fin højde, når jeg bager den 😊

      Mvh. Mette

      Svar
  2. Karina

    15. august 2019 at 13:51

    Det har den vist også nu 😀
    Den falder jo lidt sammen når den kommer ud af ovnen, men det tænkte jeg ikke lige på under bagningen, da den pludselig var 3-4 cm højere end formens kant 😂
    Glæder mig til at sætte tænderne i den! Og tak for alle de lækre opskrifter – der er en masse endnu jeg skal have testet 😍

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Moussekage a la gammeldags æblekag
    Moussekage a la gammeldags æblekag
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller
  • Kategorier
    Kategorier

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme