Vaniljestænger fra Den Bæredygtige Bønne

Rigtig mange har spurgt mig, hvor jeg køber mine vaniljestænger henne, efter VanillaMart er lukket. Derfor har jeg valgt at skrive et indlæg om det, så jeg kan dele dette helt fantastiske tip til alle mine læsere!

– Jeg køber mine vaniljestænger HER

Jeg har opdaget en helt fantastisk virksomhed ved navn ‘Den Bæredygtige Bønne (ugandakaffe.dk). Du kan få de flotteste, tykkeste vaniljestænger til meget billige penge! Jeg er simpelthen så glad for den side!

Det er nogle virkelig flotte og fyldige 1. klasses gourmet bourbon vaniljestænger, som bliver dyrket i smukke og naturlige omgivelser. Med det samme man åbner pakken bliver man mødt af en helt vidunderlig duft af god-kvalitets vanilje. Deres vaniljestænger kendetegnes ved at være lange, slanke og fyldt med massere små vaniljekort indeni.

For 20 gram fede vaniljestænger (som på billedet øverst) skal du give sølle 125 kr. Det kan virkelig ikke gøres bedre eller billigere andre steder!

Grunden til Den Bæredygtige Bønne kan give deres kunder den fantastiske pris er fordi de handler direkte med bønderne i Uganda. De importerer således varerne direkte uden de skal igennem nogen “mellem-mand”.

Jeg VED at Den Bæredygtige Bønne går meget op i, at sikre sig, at bønderne de handler med får en ordentlig pris for deres produkter, samt at de er produceret på en bæredygtig måde – det gør det kun trygt og endnu mere skønt at handle hos dem!

Udover vaniljestænger, så sælger de også kaffebønner og sheabutter, som er importeret samme sted fra.

Opbevaring af vaniljestængerne

Når du modtager vaniljestængerne kommer de i en vakuumpakket lille pose. Når man køber vaniljestænger i supermarkedet er de ofte i et lille “reagensglas” – det er ikke tilfældet her. Derfor er det meget vigtigt, at vaniljestængerne bliver opbevaret korrekt for at de kan holde sig friske og saftige så længe som muligt!

Vaniljestængerne skal opbevares i en lufttæt beholder (f.eks. et patentlågsglas) og hæld gerne en lille smule spiritus i bunden af glasset (jeg plejer at bruge rom).

Glasset skal opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur.

Herefter kan vaniljestængerne holde sig helt op til 18 måneder.

4 thoughts on “Vaniljestænger fra Den Bæredygtige Bønne

  1. Hej Nette
   Jeg har lavet en tilmeldingsformular, som nu er at finde i højre side.
   Tilmeld dig med e-mail og så vil du få besked når jeg poster nye opskrifter 🙂

   Mvh. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.