• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Mette Skutter Cakes

  • Forside
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kategorier
    • Nytårskager og desserter
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cupcakes og muffins
    • Cheesecake
    • Tærter
    • Is
    • Diverse
    • Chokolade
    • Mad opskrifter
    • Småkager
    • Juleopskrifter
    • Anbefalinger

Vaniljestænger fra Den Bæredygtige Bønne

15. december 2017 by metteskutter 6 Comments

Rigtig mange har spurgt mig, hvor jeg køber mine vaniljestænger henne, efter VanillaMart er lukket. Derfor har jeg valgt at skrive et indlæg om det, så jeg kan dele dette helt fantastiske tip til alle mine læsere!

– Jeg køber mine vaniljestænger HER

Jeg har opdaget en helt fantastisk virksomhed ved navn ‘Den Bæredygtige Bønne (ugandakaffe.dk). Du kan få de flotteste, tykkeste vaniljestænger til meget billige penge! Jeg er simpelthen så glad for den side!

Det er nogle virkelig flotte og fyldige 1. klasses gourmet bourbon vaniljestænger, som bliver dyrket i smukke og naturlige omgivelser. Med det samme man åbner pakken bliver man mødt af en helt vidunderlig duft af god-kvalitets vanilje. Deres vaniljestænger kendetegnes ved at være lange, slanke og fyldt med massere små vaniljekort indeni.

For 20 gram fede vaniljestænger (som på billedet øverst) skal du give sølle 125 kr. Det kan virkelig ikke gøres bedre eller billigere andre steder!

Grunden til Den Bæredygtige Bønne kan give deres kunder den fantastiske pris er fordi de handler direkte med bønderne i Uganda. De importerer således varerne direkte uden de skal igennem nogen “mellem-mand”.

Jeg VED at Den Bæredygtige Bønne går meget op i, at sikre sig, at bønderne de handler med får en ordentlig pris for deres produkter, samt at de er produceret på en bæredygtig måde – det gør det kun trygt og endnu mere skønt at handle hos dem!

Udover vaniljestænger, så sælger de også kaffebønner og sheabutter, som er importeret samme sted fra.

Opbevaring af vaniljestængerne

Når du modtager vaniljestængerne kommer de i en vakuumpakket lille pose. Når man køber vaniljestænger i supermarkedet er de ofte i et lille “reagensglas” – det er ikke tilfældet her. Derfor er det meget vigtigt, at vaniljestængerne bliver opbevaret korrekt for at de kan holde sig friske og saftige så længe som muligt!

Vaniljestængerne skal opbevares i en lufttæt beholder (f.eks. et patentlågsglas) og hæld gerne en lille smule spiritus i bunden af glasset (jeg plejer at bruge rom).

Glasset skal opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur.

Herefter kan vaniljestængerne holde sig helt op til 18 måneder.

Print Friendly, PDF & Email

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Anbefalinger Tagged With: billige vaniljestænger, den bæredygtige bønne, opbevaring af vaniljestænger, ugandakaffe.dk

Previous Post: « Havregrynskugler med kaffe
Next Post: Glaze kage med hindbær og chokolade »

Reader Interactions

Comments

  1. Nette

    15. december 2017 at 15:34

    Hvis det er muligt vil jeg gerne modtage Nyhedsmail fra dig.
    Mvh Nette

    Svar
    • metteskutter

      11. januar 2018 at 15:53

      Hej Nette
      Jeg har lavet en tilmeldingsformular, som nu er at finde i højre side.
      Tilmeld dig med e-mail og så vil du få besked når jeg poster nye opskrifter 🙂

      Mvh. Mette

      Svar
  2. Eny

    16. december 2017 at 13:29

    Bager meget af vores brød samt alle vores desserter

    Svar
    • metteskutter

      11. januar 2018 at 15:53

      Hjemmebag er nu altså også det allerbedste! 🙂

      God dag

      Mvh. Mette

      Svar
  3. Camilla

    11. januar 2019 at 19:15

    Hej Mette
    Kan man bruge alle slags alkohol? Skal vaniljestængerne ligge i alkoholen?
    Mvh Camilla

    Svar
    • metteskutter

      13. januar 2019 at 01:41

      Jeg har kun erfaring med at bruge rom og vodka. Du fylder blot et par cm rom/vodka i et glas der kan lukkes så det slutter tæt, og så skal den krogede ende på vanilje puttes ned i alkoholen 😊

      Mvh. Mette

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar


Velkommen!
Mette Skutter Cakes er en kage- og dessert blog, hvor der lægges vægt på gode smage og elegant udseende. Jeg håber I vil følge med og lade jer inspirere!

De mest populære opskrifter:

  • Den bedste tunmousse
    Den bedste tunmousse
  • Glaze kage med hindbær og chokolade
    Glaze kage med hindbær og chokolade
  • Hindbær cheesecake
    Hindbær cheesecake
  • Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
    Svampet kanelkage - den bedste opskrift!
  • Havregrynskager med appelsin smørcreme
    Havregrynskager med appelsin smørcreme
  • Bløde og lækre chokoladeboller
    Bløde og lækre chokoladeboller

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2249910 Feed will not update.

Følg mig på Facebook

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg poster en ny opskrift

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser når jeg poster en ny opskrift!

Footer

Copyright © 2021 Mette Skutter Cakes on the Foodie Pro Theme