Vanilla Mart

20140713-145111-53471053.jpg

I går modtog jeg de lækreste og mest smukke vaniljestænger fra vanillamart.co.uk. De er efter min mening det bedste sted at købe gode kvalitets vaniljeprodukter. Man kan få stort set alle de slags vanilje man kunne tænke sig – og så er det til en fantastisk god pris! Man kan få forskellige vaniljeprodukter fra i alt 7 lande!

Jeg bruger vanilje i næsten alt jeg laver, så denne hjemmeside nærmest som skræddersyet til mig. Jeg synes det har en fantastisk smag og jeg synes, at man til enhver tid skal bruge vanilje fra vaniljestænger i stedet for det vaniljesukker på dåse. Især i ting som mousser, frostings, creme brulee, lagkagebunde, roulader, cremer osv. synes jeg, at vaniljekornene kommer til sin ret. Vaniljesukker på dåse vil aldrig kunne opnå en vaniljestangs intensitet.

Lige nu kører Vanillamart med en kampagnekode, hvor man kan få 5% rabat første gang man handler hos dem
Få 5% på dit første køb ved at bruge denne kode: 5NEWOFF

De vaniljestænger jeg modtog var fra Madagascar, Tahiti og Comorerne. Desuden modtog jeg også en stor pose vaniljepulver fra Madagascar.

De vaniljestænger jeg har modtaget, har jeg lavet en lille liste over, hvor jeg kort beskriver deres egenskaber.

Premium Madagascan vaniljestænger: Disse vaniljestænger er omkring 17-21 cm lange og er fyldt med lækker Bourban vaniljekorn. De er dejligt smidige, cremede og afgiver en helt afsindig lækker duft og smag.
Disse er personligt mine yndlings pga. de er så cremede og fantastiske i deres smag.
Disse vaniljestænger koster kun £5.75 (ca. 54 kr.) for 10 vaniljestænger.

Long Tahitian vaniljestænger: Er ekstremt fede og meget indholdsrige af vaniljekorn. De er omkring 16-18 cm lange og er kendte for deres karakteristiske smag af blomster og tahitisk vanilje.
Disse vaniljestænger er lidt dyrere og koster £15 (ca. 142 kr.) for 5 vaniljestænger.

Premium Comoran vaniljestænger: Er kendte for at være nogle af de bedste vaniljestænger der findes! De er omkring 18-20 cm lange og har et højt indhold af vaniljekorn. De er både cremede og er meget indholdsrige.
Disse koster £8.50 (ca. 80 kr.) for 10 vaniljestænger.

Madagascan vaniljepulver: Dette vaniljepulver er lavet af premium Madagascan vaniljestænger og intet andet! De er blot blevet pulveriseret, så de er klar til at blive brugt i alle former for madlavning og bagværk.
Det koster £7.25 (ca. 68 kr.) for 50 gram vaniljepulver

Jeg vil helt klart anbefale denne side. De har alt for vanilje-elskere!
Og så koster fragten kun omkring 15-30 kr. (alt efter hvor meget man skal have)

2 thoughts on “Vanilla Mart

    1. Hej Kristian.

      Jeg har hørt noget om, at siden er under afvikling, desværre… pt kan jeg anbefale at du bliver medlem af Facebook siden, som hedder: “Tinna’s vaniljestænger”. Rigtig god kvalitet til forholdsvis billige penge end hvad man ellers ser 🙂

      Mvh. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.