Jeg har hermed fået mig en ny yndlingsopskrift på brownies! Denne er helt fantastisk. Den er præcis som en brownie skal være og havsalten gør, at alt det søde får et svagt modspil.
Herhjemme forsvandt den på 0,5 og jeg glæder mig allerede til jeg skal bage den igen!
Prikken over i’et ville være at servere lidt is til dit stykke brownie. Jeg valgte at servere is med fersken og vanilje til, for at få lidt frisked til min brownie, men stort set alt is kan bruges!
Opskriften giver ca. 12 stk. brownies
Dej:
150 g smør
125 g chokolade
2 spsk kakaopulver
160 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk havsalt
Fremgangsmåde:
Hak chokoladen groft og kom den i et vandbad sammen med smør. Lad det langsomt smelte sammen mens der røres i det en gang i mellem. Når det hele er smeltet. Kommes det over i en skål. Hæld sukker i og rør indtil det er opløst.
Bland mel, havsalt, kakaopulver og bagepulver i en anden skål.
Hæld melblandingen i chokoladeblandingen og rør til det hele er ensartet. Rør æggene i dejen til sidst. Hæld dejen i en form på ca. 25×25 cm beklædt med bagepapir.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.
Having read this I thought it was really informative.
I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together.
I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments.
But so what, it was still worth it!