En super simpel portionsanrettet dessert! Det eneste element der som sådan kræver forberedelse er cheesecakebomberne.
Imponer dine gæster med en smukt anrettet cheesecake tallerken!
Opskriften svarer til ca. 8-10 tallerkner.
Citron og vanilje cheesecakebomber:
2,5 blade husbas
Fintrevet skal samt saften fra 1/2 økologisk citron
100 g sukker
1/4 vaniljestang, kornene
100 g Philadelphia (ikke light!!)
1,5 dl fløde
Fremgangsmåde
Put husblas i en skål med koldt vand.
Fintrevet citronskal samt saften puttes i en kasserolle og varmes op lige til kogepunktet. Lad også de tomme vaniljestænger koge med her.
Tilsæt husblas og rør det ud deri. Tag gryden af varmen og lad den stå til du skal bruge den.
Philadelphia, sukker og vaniljekorn piskes sammen i en skål.
I en anden piskes fløden til flødeskum.
Tilsæt nu den lillefingervarme citronsaft til Philadelphia-blandingen og pisk det hurtigt sammen.
Tilføj derefter Philadelphia-blandingen til flødeskummet og vend det hurtigt, men forsigtigt sammen.
Ostecremen kommes i en sprøjtepose og fordeles i din QUENELLE SILIKONEFORM (Reklamelink)
Kom dem i fryseren indtil de er gennemfrosne.
Anretning:
Knuste digestive kiks
Citron og vanilje cheesecake bomber
Hindbær marmelade
Friske hindbær
Mynte
Rød skovsyre
Fremgangsmåde:
Pynt desserttallerkenen efter eget ønske eller som jeg har gjort på billedet.
Hej:)
Hvor er dine tallerkner fra?
Hej Mira
Den beige og den sorte er fra RAW1835. Jeg kan desværre ikke huske, hvor den sidste er fra 😊
Mvh. Mette
Hej Mette,
Jeg vil gerne spørge om den fløde som man skal bruge til desserten – hvor tyk skal den være – 12%, eller 35%?
hilsen,
Karolina
Hej Karolina
Jeg har altid brugt helt alm. fløde (f.eks Karolines Køkken eller Tusindfryd).
Jeg mener de er på 38%
Mvh. Mette
Tusind tak Mette!
Venlig hilsner,
Karolina