En fantastisk sommerkage, som passer perfekt til at spise på terrassen en varm sommerdag! Jordbærrene giver den tunge chokolade en frisk smag, så det hele er i symbiose!
Dej:
4 æg
85 g sukker
75 g kartoffelmel
3 spsk kakao
1 tsk bagepulver
Start med at dele æggene i hvider og blommer.
Pisk æggehviderne og hæld sukkeret i lidt efter lidt. Vend forsigtigt æggeblommerne i. Bland kartoffelmel, kakao og bagepulver sammen. Vend også det i dejen.
Smør det ud i et jævnt lag på et stykke bagepapir.
Bages ved 215 grader i ca. 7-8 minutter.
Det er meget vigtigt, at den ikke får for meget!
Fyld:
350 g Philadelphia
25 g flormelis
100 g chokolade
20 jordbær (små)
Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle af, så den ikke er alt for varm, når den skal blandes i din Philadelphia.
Pisk Philadelphiaen godt sammen inden chokoladen hældes i. Pisk imens du hælder chokoladen ned.
Fordel din masse i et jævnt lag på din rouladebund. Skær jordbærrene ud i kvarte og put også dem på.
Afslut med forsigtigt at rulle din roulade sammen.
(gem evt. 1/3 af cremen til pynt)
Skriv et svar