Som navnet antyder er det en mellemting mellem en brownie og en cookie – og det smager bare fuldstændig fantastisk lækkert og snasket!
Server den sammen med is eller spis den som den er.
Ingredienser:
115 g smør
200 g brun farin
1 æg
1 tsk vaniljesukker
110 g mel
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
100 g chokoladeknapper/hakket chokolade
Fremgangsmåde
Smelt smørret og lad det køle en smule af.
Kom brun farin, æg og vaniljesukker i en skål. Pisk det godt sammen indtil massen bliver lysere og tyk i konsistensen. Pisk smørret med.
Bland alle de tørre ingredienser inkl. halvdelen af chokoladen i en anden skål.
Tilsæt derefter de tørre ingredienser til de våde og rør til massen er ensartet.
Hæld dejen i en form på ca. 20×20 cm (beklædt med bagepapir)
Drys resten af chokoladen på toppen.
Bages ved 180 grader i ca. 25 minutter
Hej.
Er det egnet til at fryse ned?
Hej Michelle.
Ja, du kan sagtens fryse dem ned 😊
Mvh. Mette
Mange tak for hurtig svar👏🏼👏🏼
Er det ikke en fejl der ikke er smeltet chokolade eller cacao i opskriften.
Min søn & jeg har lige lavet kagen. Den er helt klistrer og smager mest af smør og brun farin :/
På trods af jeg har brugt callebaut chokolade.
Hej Anne.
Nej, det er ikke en fejl. Disse er ikke traditionelle brownies, men cookie brownies, som helst gerne skulle smage af en slags “cookie dough” med massere af smeltede chokoladeknapper 😊
Man kan selvfølgelig efter eget valg tilsætte kakao eller smeltet chokolade til opskriften som man har lyst 😊
Mvh. Mette
Jeg bagte dem i dag til min kærestes fødselsdag, og de var bare SÅ lækre! 😋😋
Det er en virkelig nem og lækker opskrift 😍👍🏽
Hej Emma.
Hvor er det dejligt at høre! 😊
Jeg er også selv helt vild med dem!
Knus Mette
Hejsa, tak for en lækker opskrift!
Skal denne cookie brownie bages i alm. ovn eller varmluft?
Den skal bages i almindelig ovn 😊
Hej Mette kan jeg gange 2 til en større form?
Hej Kirsten
Ja, det kan du sagtens 🙂
Mvh. Mette