Sponsoreret indlæg i samarbejde med Le Creuset
Efter Le Creuset lancerede deres nye Signature tallerkenserie i de smukkeste farver, måtte jeg bare have fat i dem! Jeg er vild med designet, farverne og at det er stentøj.
Hvis I gerne vil se mere til Le Creuset’s nye Signature tallerkenserie, så klik HER
Her har jeg lavet en lækker créme brûlée med hvid chokolade og friske bær som virkelig smager himmelsk! Jeg kan kun anbefale denne lækre og ikke mindst NEMME dessert! Man kan jo med fordel lave desserten dagen før.
Opskriften svarer til ca. 5-6 serveringer
Créme brûlée med hvid chokolade:
4 dl fløde
2 dl mælk
120 g hvid chokolade
4 æggeblommer
60 g sukker
1/2 vaniljestang
Fremgangsmåde
Kom fløde og mælk i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Tilsæt den hvide chokolade og rør forsigtigt til den er smeltet sammen med fløden. Fjern det fra varmen og lad det køle lidt af.
I en skål piskes æggeblommer, sukker og vaniljesukker godt sammen til det er lyst og luftigt.
Pisk den lillerfingervarme fløde-blanding sammen med æggesnapsen lidt efter lidt og hæld den til sidst gennem en sigte.
Fordel cremen i 4 små ovnfaste skål.
Placer dem i en et ovnfast fad og hæld kogene vand i, så det dækker 2/3 af de små forme.
Bag cremen i ca. 30-40 minutter ved 150 grader indtil midten af cremen bruleen kun “blævrer” en lille smule.
Når de er bagt færdigt fjernes de forsigtigt fra vandbadet. Lad dem køle lidt af ved stuetemperatur og sæt dem derefter på køl natten over.
Pynt:
Lige inden servering drysses et tyndt lag sukker på, som brændes med en gasbrænder.
Pynt desserten med friske bær, skovsyre og sølv chokoladekugler.
Skriv et svar