Fantastiske fyldte chokolader med pebermyntfyld, der smager lidt som After Eight chokolader. Himmelsk smagsoplevelse!
Opskriften svarer til ca. 2 chokoladeforme
Chokoladeskaller:
600 g mørk chokolade
Pebermyntefyld:
1/2 dåse kondenseret mælk
2 tsk pebermynte ekstrakt
Fremgangsmåde:
Dekorer evt. formene med farvet kakaosmør inden du går igang.
Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.
Lav fyldet imens.
Bland kondenseret mælk og pebermynte ekstrakt.
Kom det i en sprøjtepose og fyld det i dine chokoladeskaller.
Luk derefter chokoladeskallerne med et lag tempereret chokolade og skrab for overskydende chokolade.
Sæt chokoladeformen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen, hvis chokoladetempereringen er lykkedes.
Opbevar chokoladerne køligt i en tætsluttende beholder.
Skriv et svar