Helt fantastiske havregrynskugler med en svag note af kaffe og marcipan.
Du kan selv justere styrken på kaffen, alt efter hvor vild du er med smagen af kaffe.
Opskriften giver ca. 25-30 havregrynskugler
Ingredienser:
100 g smør (stuetemperatur)
100 g flormelis
135 g havregryn
50 g fintrevet marcipan
3 spsk kakao
3 spsk kold kaffe
1 tsk romessens eller rom
Pynt:
50 g kokosmel
1 tsk Guld, sølv eller rosa støv.
Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienser godt sammen i en skål og stil den på køl i en halv time.
Tril dem derefter til mundrette kugler (ca. 15 gram pr. kugle)
Bland kokos og den ønskede farve glimmerstøv.
Tril herefter kuglerne i det, så de bliver helt dækket.
Opbevar havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet og sørg for at de er godt kolde, når de serveres.
Aiiii! Nu har jeg igen mistet din gamle opskrift på havregrynskugler (den med billedet med de to Blomsterberg-skåle). Kan du hjælpe (igen)? Så LOVER jeg at skrive den ind i min kogebog denne gang, så den ikke forsvinder igen!
Hej Linda
Den har jeg desværre ikke længere. Men denne opskrift er en forbedret version af den 😊
Mvh. Mette