De her muffins er mine nye yndlingsmuffins! Så dejligt svampede og smagen af de friske hindbær, marcipan og hvid chokolade passer helt perfekt sammen.
De er sindssygt lækre og virkelig nemme at lave.
Opskriften giver ca. 15 muffins
Ingredienser:
125 g sukker
1/2 vaniljestang, kornene
1 æg
100 g revet marcipan
2,5 dl mælk
40 g smeltet smør
300 g mel
2 tsk bagepulver
160 g frosne hindbær
125 g hvid chokolade, hakket eller knapper
50 g hakkede mandler
Fremgangsmåde:
Kom sukker, vanilje og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
Tilsæt revet marcipan, mælk og smør.
Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
Vend til sidst hindbær og hvid chokolade i.
Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen.
Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.
Hej Mette. I lørdags havde vi gæster. Til dessert laver jeg Flødebolledessert med friske bær. Den smager rigtig godt, det synes vores gæster også. Knus Inger.